Kinderkledingbeurs Montfoort

Verkoop

Op de dinsdag is de verkoop (van 09.00 tot 12.00 uur) in het Sint Josephgebouw in Montfoort. Er is een ruim assortiment aan kinderkleding vanaf maat 56 tot maat 176. Ook is er klein speelgoed te koop. In het begin van de ochtend is het altijd lekker druk. Maar ook later in de ochtend is er altijd nog genoeg leuke kleding. Ook dan is het nog interessant om even langs te komen.

Neem ook lekker de tijd als dat kan. Er wordt steeds weer kleding teruggehangen in de rekken, omdat het bij nader inzien toch niet de goede maat is, of er een andere keuze is gemaakt.

Tassen mogen mee naar binnen, maar laat bij het afrekenen even zien dat je tas leeg is. Er kan uitsluitend contant worden afgerekend!

Probeer de kleding die je toch niet wilt kopen zo snel mogelijk weer terug te hangen/leggen (of vraag dit aan de medewerkers). Doe dit niet aan het eind van de beurs, dan heeft niemand meer de kans om het te kopen.

Wij wijzen u er op dat wij zoveel mogelijk ons best doen om de kleding goed te screenen op gaatjes en vlekjes. Mocht u toch nog iets tegenkomen tijdens de beurs, dan willen we graag dat u het aangeeft bij één van onze medewerkers. Wij halen dit kledingstuk dan meteen uit de verkoop en geven het terug aan de eigenaar.

Tip:

  • Neem een passend kledingstuk mee (of een centimeter) voor het bepalen van de juiste maat.
  • Probeer een oppas te regelen; het staat al erg vol met kledingrekken en je kunt zelf ook beter rondkijken als je niet op de kinderen hoeft te letten.